Güncel
Giriş Tarihi : 19-11-2018 17:09   Güncelleme : 19-11-2018 17:19

Belovacıklı’dan kandil hediyesi

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan Mevlid Kandili’ne özel ikram ve hediye

Belovacıklı’dan kandil hediyesi

Mevlid Kandili vesilesiyle Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, esnaf ve vatandaşlara hediye çantası takdiminde bulundu.

Mevlid Kandili’ne özel hazırlanan çanta içerisine Lokum, Gül Suyu, Tesbih ve Mevlid Kandili’ne özel duygularını paylaştığı bir not bırakan Başkan Belovacıklı, “Peygamberimiz (S.A.V)’in doğumunu müjdeleyen Mevlid Kandili vesilesiyle her yıl olduğu gibi vatandaşlarımıza kandile özel çanta hazırlattık. Lokum, Gül Suyu, Tesbih ve düşüncelerimin yer aldığı çanta ile birlikte böyle özel ve müstesna günleri yaşatmaya gayret gösteriyoruz. En fazla ihtiyaç duyduğumuz kudret manevi duygularımızdır. Manevi duygularımızı dinç tuttuğumuz takdirde birliğimize ve bütünlüğüme asla zarar gelmeyecektir. Bu günün anlamı vesilesiyle Mübarek Mevlid Kandili’mizin hayırlara vesile olmasını temenni eder, ilçemizin, ülkemizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni kutlar, en derin saygılarımı sunarım” dedi.

Başkan Belovacıklı’nın hazırlattığı hediye çantası belediye zabıta ekipleri tarafından Belediye Binası önünde vatandaşlara dağıtılırken esnaf ve işletmecilerinde iş yerlerine tek tek dağıtıldı.

  

Seda ŞengülSeda Şengül