Güncel
Giriş Tarihi : 20-10-2023 11:51   Güncelleme : 20-10-2023 15:59

Bir kase çorbalarını dağıttılar

Gerze Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Merkez Yeni Cami önünde çorba dağıtımı gerçekleştirdi

Bir kase çorbalarını dağıttılar

Gerze Ülkü Ocakları Başkanlığı örnek bir davranışa daha imza attı. Sabah namazının ardından Merkez Yeni Cami önünde cemaate çorba dağıtımı yapıldı. Gerzeli esnaflarının da desteğiyle Filistin’ de hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm şehitlerimizin ruhu için çorba dağıtımı gerçekleştirildiği belirtildi.

Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Elikoğlu, çorba dağıtımında emeği geçen esnaflara teşekkür etti. Elikoğlu, “Öncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim.  Filistin'de hayatına kaybeden şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Gerze Merkez Yeni Camiinde önünde çorba dağıttık. Emeği geçen esnaf abilerimizden ve ablalarımızdan Allah razı olsun. Biz fikir sunduk onlar destek olmaktan çekinmedi. Mevlam hayırlarını kabul etsin.

Bunun ile birlikte Gerze Ülkü Ocakları olarak Gerze halkımız ile daha samimi bir ortam oluştuğunu düşünüyoruz. Elimizden geldiğince imkanlar doğrultusunda daha fazla aktivite ve uygulamalar yapmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Nitekim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz Gerze Ülkü Ocakları olarak daha yeni başladık” diye konuştu.

AdminAdmin