Güncel
Giriş Tarihi : 28-04-2023 18:12   Güncelleme : 29-04-2023 14:59

Birliğe seçilme şerefine 'muhtarlara yemek'

Abdaloğlu köyü Muhtarı Erkan Ersoy ve Kızılcalı köyü Muhtarı Mehmet Köksal, köy ve mahalle muhtarlarına kutlama yemeği verdi

Birliğe seçilme şerefine 'muhtarlara yemek'

Bugün yapılan Köylere Hizmet Götürme Birliği 2023 yılı Nisan ayı olağan genel kurul toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeliği seçimleri yapıldı.

Karlı köyü Muhtarı Birol Gül, Güzelyurt köyü Muhtarı Hikmet Aslan ve Belören köyü Muhtarı Bahri Ünal Köyler Birliği Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile seçildi.

Plan Bütçe Komisyonunda görev yapacak muhtar üyelerinin seçiminin ardından Köyler Birliğinde 1 yıl görev yapacak olan Encümen Üyeliği seçimlerine geçildi. Encümen üyeliği seçimlerinde Abdaloğlu köyü Muhtarı Erkan Ersoy ve Kızılcalı köyü Muhtarı Mehmet Köksal asil üye olarak seçildi.

MUHTARLARA KUTLAMA YEMEĞİ

Encümen üyeliğine seçilen Abdaloğlu köyü Muhtarı Erkan Ersoy ve Kızılcalı köyü Muhtarı Mehmet Köksal, encümen üyeliğine seçilmeleri nedeniyle köy ve mahalle muhtarlarına yemek ikramında bulundu.

Konuyla ilgili konuşan ve ilçemizdeki en genç muhtar olan Abdaloğlu köyü Muhtarı Erkan Ersoy, “bugün encümen üyeliğine seçildim, çok mutluyum. Köylülerimize, köylerimize daha iyi hizmet vermek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz, katmaya da devam edeceğim. Bugünün şerefine de muhtarlarımıza yemek ikramında bulunduk, mutluluğumuzu paylaşmak istedik. Herkese çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Kızılcalı köyü muhtarı Mehmet Köksal’ da kendisini destekleyen muhtar arkadaşlarına teşekkür ederken, “Erkan arkadaşımla birlikte encümen üyeliğine seçildik, bu sebeple muhtarlarımıza yemek ikramında bulunduk” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin