Siyaset
Giriş Tarihi : 30-06-2022 10:12   Güncelleme : 30-06-2022 14:27

Boyabat Belediye Başkanı Çakıcı, görevinden istifa etti

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, hakkında çıkan iddiaların ardından Boyabat Belediye binası önünde yaptığı basın açıklamasıyla istifa etme kararı aldığını açıkladı.

Boyabat Belediye Başkanı Çakıcı, görevinden istifa etti

Belediye binası önünde basın açıklamasını dinleyen birçok vatandaş “istifa yok başkanım, kabul etmiyoruz, bu meydanları bırakma, sensiz Boyabat olmaz”  diye slogan atarken Çakıcı kendisini dinleyen kalabalığa “Boyabat’ ım, Boyabat’ ım: çocukluğum, gençliğim, ihtiyarlanacağım, mezarımın olacağı şehir Boyabat’ ın güzel insanları” diye seslendi.

“Belediyeden ayrılıyorum, sizlerden değil”

Belediye binası önünde yaptığı basın açıklamasıyla istifasını duyuran Çakıcı, "20 yıllık siyasi hayatımda o annelerimizin, o ninelerimizin gözyaşı oldum, çocuklarımızın gülüşü oldum, hastanedeki hasta, okuldaki öğrenci, sanayideki işçi oldum, esnaf oldum, tuğla fabrikasındaki işçi oldum.

Boyabat’ ım, gece-gündüz çalıştım sizlerin o yüzünü ak etmek için, dimdik gezdirmek için gece gündüz çalıştım. Cumhurbaşkanımızla yol yürümekten, AK Parti' li olmaktan gurur duydum. Bu meydanlarda ve sokaklarda yüz yıl geçse de sizlerin eserleri konuşulacak, bu meydan konuşulacak.

Değerli dostlarım, sizleri anlıyorum sizlere yakışmadı, bana da yakışmadı bu ayrılış. Ama ben sizlere yanlış yapmadım, 6 ay öncesinden sahte, fake hesaplarla kirletmelerle başlayan bir sürecin sonuna geldim. Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Yerel Yönetimler Başkanlığımızla istişareler sonucunda partimi düşünerek, sizleri düşünerek istifa kararı alıyorum.

Ben sizlerle doğdum, sizlerle büyüdüm, sizlerle de öleceğim, bu eserler sizin, bu meydan sizin " diye konuştu.

Gözyaşlarına hakim olamayan Başkan Şefik Çakıcı, konuşmasının ardından vatandaşlar tarafından omuzlara alındı. Ardından belediye binası önünde toplanan kalabalık Çakıcı ile birlikte belediye binası içine girdi.   

AdminAdmin