Güncel
Giriş Tarihi : 22-03-2022 12:00   Güncelleme : 22-03-2022 13:03

“Bugün fidan, yarın nefes”

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında “Fidan Dikme Etkinliği” düzenlendi

“Bugün fidan, yarın nefes”

21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Gerze Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Sinop-Samsun Karayolu Ağaçlandırma Alanında fidan dikim etkinliği düzenlendi. Doğa ve ağaç sevgisini aşılamak için her yıl 21-26 Mart tarihleri arasında Orman Genel Müdürlüğü öncülüğünde ülke genelinde kutlanan Orman Haftası diğer adıyla Ağaç Bayramı, ilçemizde büyük bir katılımla gerçekleşti.

Sinop-Samsun Karayolu Ağaçlandırma Alanında yapılan etkinliğe, Refik Kaymakam Özgür Özer, Gerze Belediye Başkan V. Hamide Ceren Erdoğan, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Keskin, Astsubay Hasan Kocaman, Astsubay Adem Keleş, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Gerze Orman İşletme Müdürü Ali Keskin,  İl Genel Meclis Üyesi İzzet Karaman, Gerze Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Karaman, Gerze Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adem Özkan, Gerze Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Barbaros Mehmet Şengün, Gerze Müftüsü Bayram Karar, CHP İlçe Başkan V. Yaşar Aşıcı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Terkan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katılım sağladı.

Etkinlik, protokol üyeleri ile öğrencilerin fıstık çamı, ladin ve sedir ağaçlarını toprakla uluşturmasının ardından yapılan ikramların ardından sona erdi.

AdminAdmin