Siyaset
Giriş Tarihi : 08-11-2023 14:25   Güncelleme : 08-11-2023 14:39

Bülent Eryılmaz, ‘kadınlar iş hayatına atılacak’ dedi

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Bülent Eryılmaz, “mahallelere kreşler yapılacak, kadınlar iş hayatına atılacak” diyerek kadınları çalışma hayatına teşvik edeceklerini belirtti

Bülent Eryılmaz, ‘kadınlar iş hayatına atılacak’ dedi

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Bülent Eryılmaz, çalışan anneler için gündüz bakımevleri ve kreşler inşa edeceklerini, bu bağlamda da kadınların çalışma hayatına katılmada yaşadığı en önemli zorluğu ortadan kaldıracaklarını kaydetti.

Eryılmaz, çocukların sağlıklı bir şekilde sosyalleşmesini, sosyal bir şekilde büyümesine olanak sağlayacaklarını belirtirken yoksul ve işsiz ailelerinin çocuklarına sunulan hizmetlerden ücret almayacaklarını söyledi.

Eryılmaz, “gündüz bakımevi ve kreşleri bütçe olanakları ölçüsünde hemen her mahallede inşa edeceğiz. Kadınlarımızın çalışma hayatına katılmalarını teşvik ederek aile bütçesine katkı sunmasını teşvik edeceğiz.

Ailelerin bütçelerine yük getirmeyecek şekilde ve kademelendirilmiş bir ücretlendirme sistemi uygulayacağız. Yoksul, işsiz ailelerin çocuklarına sunulan hizmetlerden ücret almayacağız” ifadelerini kullandı.  

AdminAdmin