Siyaset
Giriş Tarihi : 13-11-2023 15:07   Güncelleme : 14-11-2023 10:39

Bülent Eryılmaz: “Pazar yeri sorununu çözeceğiz”

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Bülent Eryılmaz, Gerze’deki pazar yeri sorununu çözeceğini söyledi

Bülent Eryılmaz: “Pazar yeri sorununu çözeceğiz”

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Bülent Eryılmaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gerek çektiği videolar gerekse yayınladığı mesajlarla Gerze halkına projelerini anlatan Eryılmaz, mevcut pazar yerinin yerine yenisi yapılana kadar cuma günleri başka bir mahallede pazar açılmasını sağlayarak cuma namazı kalabalığının hafifletileceğini, pazartesi günleri ise mevcut pazar yerine bir pazar daha kurulacağını söyledi.

Eryılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Birçok kez projelendirildiği gibi, altı otoparklı, üstü güneş enerjisi panelli ve çok katlı pazar yerinin uygun kaynağı bulununcaya kadar, mevcut pazar yerinin yarattığı kaosu geçici olarak da olsa çözmemiz zorunludur.

Cuma Pazarı yerini, 19 Mayıs veya Atatürk mahallelerinden birinde, uygun bir yere konuşlandıracağız! Böylece merkez camiinde oluşan cuma namazı kalabalığından başka kalabalığın oluşmasını engelleyeceğiz.

Mevcut pazar yerini de sadece pazartesi günü kullanıma açacağız. Böylece eski mahallelerde var olan alışkanlığın, mevcut pazaryerinde ve pazartesi günü sürmesini devam ettireceğiz. Pazaryerinin daha sağlıklı hale getirip, aydınlık ve havadar bir yer olmasını sağlayacağız.

Her iki pazarın kurulduğu gün de iki yer arasında, ücretsiz bir belediye otobüsü ile hemşerilerimizi taşıyacağız.”

AdminAdmin