Siyaset
Giriş Tarihi : 27-11-2023 16:46   Güncelleme : 28-11-2023 16:21

Bülent Eryılmaz resmi başvuruyu yaptı

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Bülent Eryılmaz, resmi olarak başvurusunu yaptı, evraklarını teslim etti

Bülent Eryılmaz resmi başvuruyu yaptı

Eryılmaz, aday adaylığı evraklarını Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak'a teslim etti.

Eryılmaz’ ın aday adaylık başvuru evraklarını teslim alan CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, “biz Gerze’ de yerel yönetimlerinde Gerze Belediyesini yeniden CHP ile kazanmak büyük mücadele veriyoruz. Parti olarak ön seçim kararı aldık, biz belediye başkanı adayımızın aday adaylarımız arasında yapılan ön seçimle belirlenmesine karar verdik. İlçe yönetim kurulu olarak ön seçim kararı aldık. İnşallah Gerze Belediyesini CHP’ ye kazandırırız. Bülent Beye yeniden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

GEÇMİŞ GEÇMİŞTE KALDI

Ön seçimin yerinde bir karar olduğunu hatırlatan CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Bülent Eryılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “2019 bizim için kötü bir yıldı. Mahalli idareler seçimlerini kaybettik. Hem Gerze Belediyesini hem belediye meclis üyesi üstünlüğümüzü kaybettiğimiz bir yıl oldu. Geçmiş geçmişte kaldı. Muhtemelen diğer 4 arkadaşta bu zamana kadar yapılan belediyeciliğin üstüne koyarak kendilerini projelendirip Gerze’ ye daha iyi hizmet etmek için, CHP Belediyeciliği olarak hizmet etmek için çaba sarf edeceklerdir, bir kararlılık ortaya koymuşlardır, onun için hepsine hayırlı olsun diyorum.

Ön seçim olması son derece iyi çünkü örgütün arkasında durmadığı, desteklemediği bir adayla böyle bir atmosferde seçim almak son derece zor. Onun için de ön seçim kıymetli. O zaman örgütün, üyelerin verdiği bu karara saygı duyarak sahip çıkması gerekir. Biz de zaten başından beri ön seçime, değişime taraf olduk. Mevlana’ nın sözünü hatırlatmak istiyorum: “Geçmiş geçmişte kalmış cancağazım, yeni şeyler söylemek lazım.”

Ben hem kendi adıma, hem partimiz adına, hem de diğer aday adayı arkadaşları tebrik ediyorum.”

AdminAdmin