Siyaset
Giriş Tarihi : 27-03-2024 15:15   Güncelleme : 28-03-2024 14:34

Çelik: “Ben değil 19 Mayıs Mahallesi kazanacak”

19 Mayıs Mahallesi Muhtar Adayı Yılmaz Çelik, mahalle sakinlerinden destek beklediğini yineledi. Çelik Cuma günü mahalle de lokma dağıtımı gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi

Çelik: “Ben değil 19 Mayıs Mahallesi kazanacak”

Seçime sayılı günler kala muhtar adayları da seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gerze' de 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli seçimlerin heyecanı sürerken 19 Mayıs Mahallesi Muhtar Adayı Yılmaz Çelik, seçmenlerin desteğini kazanmak için projelerini sıraladı.

Cuma günü 16.00 ila iftar vaktine kadar ekomini marketin önünde lokma tatlısı dağıtacaklarını da söyledi. Mahalleliyle sohbet eden Çelik, mahalle sakinlerinin desteğini alarak mahallede hayata geçirecekleri projeleri mahallelinin desteğiyle yapacaklarını, aldığı maaşı yine mahallenin ihtiyaçları için harcayacağını belirtti.

Çelik, muhtarlık döneminde yapacağı icraatları şu şekilde sıraladı:

Mahalle sakinlerinin evrak işlemleri için ücretsiz hizmet verecek bir Türk Telekom Bayii'nin oluşturulması.

Mahalledeki ibadethanelere ve okullara düzenli bağışlar yapılması.

Mahalle etkinlikleri için gerekli olan sandalye, masa ve hizmet çadırlarının temin edilerek mahalle sakinlerinin kullanımına sunulması.

Mahalle adına sosyal medya hesapları ve WhatsApp hattının kurulması, böylelikle mahalle sakinlerinin şikayet ve önerilerinin toplanarak ilgili mercilere iletilmesi.

YILMAZ ÇELİK KİMDİR?

1991 yılında Gerze’ de doğdu. 2013 yılından bu yana Gerze'de otomotiv ve iletişim sektöründe esnaflık; 2021 yılından bu yana Yılmaz İletişim Türk Telekom Bayii olarak işletmecilik yapmaktadır.

Genç ve dinamik ekibimizle mahalle halkımıza daha hızlı ve ulaşılabilir olarak hizmet vermek için oylarınıza talibim.

Büşra ÇevikBüşra Çevik