Yaşam
Giriş Tarihi : 17-11-2017 10:41   Güncelleme : 17-11-2017 11:02

''Çelik Giyim Mağazası'' Yeni Yerinde

İlçemiz Cumhuriyet Meydanı Medrese Sokak'ta 25 yıldan fazla süredir giyim mağazası olarak hizmet vermekte olan ''Çelik Giyim'' artık yeni yerinde

''Çelik Giyim Mağazası'' Yeni Yerinde

İlçemiz Cumhuriyet Meydanı Medrese Sokak'ta 25 yıldan fazla süredir giyim mağazası olarak hizmet vermekte olan ''Çelik Giyim'' artık yeni yerinde.

Okullar Caddesi üzeri, Recai Kuruoğlu Bulvar kavşağına yakın bir noktada hizmet vermeye başlayan ''Çelik Giyim Mağazası'' sahibi Mustafa Çelik, yeni yerlerinde müşterilerine hizmet vermeye başladıklarını belirterek; ''25 yıldan fazla süredir hizmet verdiğimiz adresimizden taşınarak yeni adresimize geçtik. Müşterilerimizden olumlu yönde tepkiler alıyoruz. Yeni adresimizde mağazamız daha büyük ve kullanışlı olması sebebiyle müşterilerimiz çeşitlerimizi daha fazla görme imkanına kavuştu. Kış sezonuna girmiş olmamız sebebiyle kışlık yeni ürünlerimizin satışını yapmaya başladık. Bay, bayan ve çocuk olmak üzere her yaşa hitap eden kışlık montlar, kabanlar ve giysiler mağazamızda mevcut. Kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetimizden herkesin faydalanmasını ümit ediyoruz. Kışlık kıyafet alışverişi yapmayı düşünen tüm müşterilerimizi yeni adresimize bekleriz'' dedi.

25 Yılı aşkın tecrübesi ile Gerzelilere hizmet vermeye devam eden ''Çelik Giyim'' sahibi Mustafa Çelik'e, Gerzeninsesi Gazetesi olarak yeni yerinde bol kazançlı hayırlı satışlar dileriz.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül