Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Siyaset

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Sinop’a Geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 22 Kasım 2019 Cuma günü Sinop’a geliyor.

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Sinop’a Geliyor
Paylaş:

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş tarafından Sinop’a davet edilen Bakan Murat Kurum’un, Sinop programı kapsamında kentteki kentsel dönüşüm ve meydan projesi başta olmak üzere pek çok konu hakkında incelemelerde bulunacağı öğrenildi.

Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un Sinop programı bir hayli yoğun olacak. Sinop’umuzun çözüm bekleyen konularını Sayın Bakanımıza yerinde sunacağız. Belediye Başkanlarımızın ve kamu kurumlarımızın yöneticilerinin katılımı ile bir “İl Değerlendirme Toplantısı” yapacağız. Bu toplantıda il ve ilçelerimizin temel ihtiyaçlarını değerlendirileceğiz” dedi.

Maviş, Bakan Kurum’un STK’larla da bir araya geleceğini söyledi. Sinop’ta, “Millet Bahçesi”, “Meydan Projesi”, “Toki Toplu Konut Projesi” gibi önemli projelerin de saha incelemelerini yapacak olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, akşam da AK Parti İl Başkanlığında, AK Parti teşkilatları ile bir araya gelecek. Maviş;” Sayın Bakanımıza sunulmak üzere İl Başkanımız Uğur Giresun ile birlikte kapsamlı bir rapor hazırladık ve bu bağlamda hemşerilerimize sözünü verdiğimiz projelerin hayata geçirilmesi için kendilerinin desteğini isteyeceğiz.” dedi.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Gerze Kızılay İlçe Başkanı Değişti

Akışın sonuna geldiniz.