Siyaset
Giriş Tarihi : 30-03-2022 10:17   Güncelleme : 28-03-2023 11:17

CHP Gençlik Kollarında Bayrak Değişimi

CHP Gençlik Kolları Başkanlığına Serdar Dinçer getirildi

CHP Gençlik Kollarında Bayrak Değişimi

CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanlığından istifa eden Cüneyt Tercan’ın yerine Serdar Dinçer’in ataması gerçekleştirildi.

Başkan Dinçer, göreve gelmesinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi; “kendimiz veya bir başkası için değil toplumun değerleri ve çıkarları için siyaset yapacaklarına söz veriyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi” dediği ve bizlere emanet ettiği eserlerini korumak için Gerzemizde partimize gönül vermiş gençlerini omuz omuza mücadele etmek için İlçe Başkanlığımıza davet ediyoruz” dedi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer, Başkan Yardımcısı Elif Öztürk olurken yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Fatih Kalafat, Mehmet Ünlütürk, Muhammed Çolak, Zeliha Çetin, Turgut Küçük Özdemir, Ayşe Çetin, Batuhan İyi

İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Bilişim, Kadın ve Gençlik Kolları Sorumlusu Birol Sazak ise konuyla ilgili olarak, “yeni Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz toplantı gerçekleştirdi. Gerze’de dinamik, çalışkan gençlerimizle çoğalarak başarılı çalışmalar yapacağız, onlar geleceğimiz, her şeyimiz. Kuzeyin Çocukları artık şehirlerine sahip çıkacak, yönetmeye hazır olacaklar” diye konuştu.  

AdminAdmin