Siyaset
Giriş Tarihi : 26-09-2023 12:23   Güncelleme : 26-09-2023 12:38

CHP Gençlik Kollarında bayrak değişimi

CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ünlütürk oldu. Gerze İlçe Gençlik Kolları yeni kadrosu ile göreve başladı

CHP Gençlik Kollarında bayrak değişimi

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Mehmet Ünlütürk, İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığına ise Olcay Kaya seçilerek göreve başladılar. Gençler adına konuşan yeni başkan Mehmet Ünlütürk, “Kendimiz veya bir başkası için değil toplumun değerleri ve çıkarları için siyaset yapacağımıza söz veriyoruz” dedi. Ünlütürk konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi” dediği ve bizlere emanet ettiği eserlerinden Türkiye Cumhuriyetinde yaşamaktan gurur duyuyorum.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ikinci büyük eseri Cumhuriyet Halk Partimizin Gençlik Kolları Başkanı olarak hem ülkemize, hem ilçemize, hem de partimize hizmet etme gururu ve bu sorumluluğun bilinci ile çalışmalarımızı tüm hızıyla gerçekleştireceğimi bilmenizi istiyorum.

Eski başkanımız Serdar Dinçer ve yönetimine bugüne kadar olan hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyor, oluşan yeni Gençlik Kolu yönetim kurulunun Partimize ve Gerze’mize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP İlçe Birol Sazak ise şu ifadelere yer verdi: “Gerze İlçe Gençlik Kolları yeni kadrosu ile göreve başladı.

Gerze’mizde partimize gönül vermiş gençleri omuz omuza mücadele etmek için partimize davet ediyor, gelecek güzel günleri hep beraber getireceğimize olan inancım ve kararlılığımız tam hepinizi saygılar sunuyorum” diye konuştu.

CHP Gerze Gençlik Kolları Yeni Yönetimi şu şekilde:

Mehmet Ünlütürk Gençlik Kolları Başkanı

Olcay Kaya Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı

Cemre Oğuz

Ertan Tiryaki

Murat Mutlu

Talha Bayram

Ayşenur Dinçer

Ömer Ermiş

Muhammed Çolak

Sevim Teke

Oğuzhan Özcan

AdminAdmin