Siyaset
Giriş Tarihi : 10-08-2023 09:59   Güncelleme : 10-08-2023 12:18

CHP GERZE İLÇE BAŞKAN ADAYI NİHAL GÜNDOĞDU SAATCİ, YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİNİ AÇIKLADI

CHP Gerze İlçe Başkanı Adayı Nihal Gündoğdu Saatci, yönetim kurulu yeşil listesinde yer alan isimleri açıkladı.

CHP GERZE İLÇE BAŞKAN ADAYI NİHAL GÜNDOĞDU SAATCİ, YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİNİ AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gerze İlçe Örgütü’nde yarın kongre heyecanı yaşanacak. CHP’yi iki yıl yönetecek ilçe başkanı ve yönetim kurulunun belirleneceği kongrede 2 aday yarışacak.

Geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanlığı Adaylığını açıklayan Av. Nihal Gündoğdu Saatci,  kendi yönetim kurulu üyelerinin isimlerini açıkladı.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan CHP Gerze İlçe Başkan Adayı Nihal Gündoğdu Saatci, “ben ve yönetim kurulunda yer alacak değerli arkadaşlarım; katılımcı, hesap verebilir, şeffaf, kapsayıcı ve istişare kültürüne önem veren demokratik bir yönetim anlayışıyla göreve talibiz. Cumhuriyet Halk Partili olmanın gururunu derinden hissediyor; partimizin birliği, bütünlüğü, etkililiği ve etkinliği için sorumluluk aldığımızı sizlerle paylaşıyoruz.

Bu süreçte, medeni haklarını kullanarak aday olan diğer ilçe başkanı ve yönetim kurulu adaylarını tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyoruz.

Umutların yeniden yeşermesi için değerli delegelerimizi Yeşil Liste'yi desteklemeye davet ediyor, Yönetim Kurulumuzda yer alacak isimleri kamuoyuna saygılarımızla arz ediyoruz.” diye konuştu.

YEŞİL LİSTE YÖNETİM KURULU ADAYLARI

1- Nihal GÜNDOĞDU SAATCİ- İlçe Başkanı Adayı

2- Ali Kadir ÖV

3- Barış BAŞAR

4- Can TAZEBAŞ

5- Cengizhan KAPTAN

6- Elif ÇOR

7- Esra TERKAN

8- İbrahim AKGÜL

9- İsmail YOLDAŞ

10- Musa TOPÇU

11- Selçuk YÜKSEL

12- Tuğba TINAZTEPE

13- Turgut KÜÇÜKÖZDEMİR

AdminAdmin