Siyaset
Giriş Tarihi : 10-08-2023 19:53   Güncelleme : 12-08-2023 15:51

CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal’ dan partililere veda

CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal, göreve geldiği günden bu yana beraber yol aldığı çalışma arkadaşlarına ve partililere veda etti.

CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal’ dan partililere veda

27 Aralık 2019 yılında yapılan CHP Gerze İlçe Kongresinde CHP Gerze İlçe Başkanı olarak seçilen Nihat Erdal, göreve geldiği günden bu yana beraber yol aldığı çalışma arkadaşlarına ve partililere veda etti.

Yarın yapılacak olan CHP Gerze İlçe Başkanlığı seçimlerinde aday olmayan CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal için parti binasında veda programı gerçekleştirdi.  

CHP Gerze İlçe Başkanlığına aday olan Nihal Gündoğdu Saatci ve Birol Sazak’ a başarılar dileyen Erdal, 4 buçuk yıldan bu yana parti çalışmalarında yer alan yönetimine, partilere teşekkür etti.

Yapılacak olan ilçe kongresinin de hayırlı olmasını temenni eden Erdal, “27 Aralık 2019 dan bu yana görevdeyiz. Bu süre zarfında zor zamanlar geçirdik. Pandemi, deprem, sel felaketi gibi zor süreçler geçirdik. Örgütümüz bu süreçlerde gerekli yardımları yapmıştır. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, meclis üyelerimizle beraber bir arada, partimiz Gerze’ de ve Sinop’ ta genel merkezin aldığı kararları uygulamıştır. Oyları artırmak için üzerine düşeni yapmış, gerekli çalışmaları gerçekleştirmiştir.

Kadın Kolları Başkanımız Esra Terkan’ ı ve ekibini, yönetim kurulunu kutluyorum. Bu arkadaşlarımız biliyorsunuz aile destekleri konusunda çok başarılı çalışmalar yaptı. Bu çalışmalar bizim partimizin üye artırımında çok başarılı oldu. Bunları sadece ilçe merkezinde değil köylerde de yürüttüler.

Bir başka kutlamam da Gençlik Kolları Başkanımız Serdar Dinçer ve ekibinedir. Onlar gerek seçim döneminde gerek üzerlerine düşen her görevde başarılı oldular. Birçok etkinliğe imza attılar. Bunlardan en net hatırladığım uçurtma şenliği etkinliğiydi. Onları da kutluyor ve teşekkür ediyorum.

Biz kendi içinde demokrasi geleneği olan bir partiyiz. Zaman zaman eleştiriler, öz eleştiriler tabi olur, bizim partimizin geleneğinde bu vardır. Bu akşam burada toplanmamız yönetim kurulumuzun kararıdır. Hem kısaca veda etmek hem de 2 başkan adayımıza başarılar dilemektir.

Ben kendi adıma söylüyorum bugün buraya ne kadar rahat geliyorsam yarın da aynı rahatlıkla geleceğim. Hepinize yeniden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Nihat Erdal’ ın konuşmasının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.   

AdminAdmin