Güncel
Giriş Tarihi : 01-09-2023 09:44   Güncelleme : 02-09-2023 16:59

CHP İlçe Başkanı Sazak'a Kadın Kooperatifinden hayırlı olsun ziyareti

Gerze Kadın Girişimci Kooperatifi Başkanı Serap Gökgöz ve yönetim kurulu üyeleri CHP Gerze İlçe Başkanlığına seçilen Birol Sazak'ı ziyaret etti

CHP İlçe Başkanı Sazak'a Kadın Kooperatifinden hayırlı olsun ziyareti

Sazak, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşıladı.  Kadın Kooperatifi Başkanı Serap Gökgöz, Kooperatif bünyesinde yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. 

Gökgöz, “el emeği göz nuru kadının elinin değdiği ürünlerimizi İnternet ve mevcut belediye hal binasındaki üretim satış yerimizde değerlendirerek hem Kooperatif bünyesindeki emekçi ortaklarımız hem de dışarıda sipariş üzerinden hazırlattığımız kadınlarımıza maddi kazanç sağlamaya çalışıyoruz.

Henüz istediğimiz, amaçladığımız hedefe gelemedik. Hedefimize ulaşmamıza engel olan birçok etken oldu. Bu konuda deneyim kazandık, yol arkadaşlığının önemini anladık, sağlam adımlarla ilerliyoruz, yerimizde kahvaltı ve çorba servisi yapmayı, Gerze de kadın gün toplantılarına ev sahipliği yapmayı planlıyoruz. Sizlerin de katkı ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

Bunun üzerine Birol Sazak, “sizlerin emeğini, girişimci üretken katılımcı çalışmalarınızı uzun zamandır takip ve takdir ediyorum.  Sizin kamu kurum ve yerel yönetimlerin ilgili birim yetkililerinin destek olacaklarını, olmaları gerektiğini biliyorum. Sizlere yapılacak desteğin bir siyasi yönü yoktur, olmamalıdır. Bu her kurumsal yapının bir görevidir.

Ben sizin yaptığınız çalışmalarınızın destekçisi olmaya, elimden geldiğince yardımcı olmaya devam edeceğim. Girişimci üreten kadınlarımızın her daim yanındayız, üstümüze düşeni yapacağız. 

Hepimiz Gerze sevdalısıyız, fazla laf, yıkıcı eleştirileri dinleyecek zamanımız yok. Proje yapıp uygulamaya geçip çalışmaya, birlik olmaya mecburuz, inşallah yerinizde hazırladığınız ilk kahvaltıyı, çorbayı tatmak nasip olur” dedi.

Daha sonra içilen çaylar ve yapılan hoş sohbet eşliğinde karşılıklı teşekkür edilerek ziyarete son verildi.

AdminAdmin