Siyaset
Giriş Tarihi : 26-10-2023 15:13   Güncelleme : 26-10-2023 15:37

CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gerze İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirdi

CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Toplantıya CHP Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya, CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, CHP Gerze İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kabaş, CHP Gerze Belediye Başkanı Adayları Ahmet Uyanıksoy, Ali Ateş, Bülent Eryılmaz, Orhan Ertuğrul ve Osman Belovacıklı ile partililer katılım sağladı.

Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu toplantısında açılış konuşmasını İlçe Başkanı Birol Sazak yaptı.

GERZE’ DE GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Önümüzdeki yerel seçimlerde Gerze Belediyesi CHP ile buluşturmak için ilçe örgütü olarak el ele verdiklerini belirten CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, “bugün ki örgüt buluşmasında sizlerin de önemli fikirleri ile çok önemli konulara değineceğiz. Biliyorsunuz ki önümüzde kurultay süreci var, umuyorum CHP için bu kurultay süreci en hayırlı şekilde geçer.

Kurultay gündemi ile ilgili öngörü ve görüşlerinizi not alacağız. Kurultayın ardından da yerel yönetimler yerel seçimlere odaklanacak. CHP Gerze İlçe Örgütü olarak Gerze Belediyemizi bu dönem CHP’ mizin belediyeciliğine yeniden kazandırmak için ilçe yönetimi olarak bizlere bu görevi layık gören tüm üyelerimize, partililerimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Gerze’ de hiç olmadığı kadar birlik olmaya, yan yana olmaya, birbirimize destek olmaya ihtiyacımız var. Bugün birlik günü, barış günü, bunu hep birlikte başaracağız. Güzel günler bizi bekliyor” diye konuştu.

CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak’ ın ardından konuşma yapan İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya, kurultay gündemi ile ilgili görüş alış verişi yapmak üzere bir araya geldiklerini söyledi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YEREL SEÇİMLERE ODAKLANACAĞIZ

İlçelerde her ay toplantı gerçekleştireceklerini ve partililerle sık sık bir araya geleceklerini kaydeden Başkan Yalçınkaya, “Biliyorsunuz il örgütümüzün 4 kurultay delegesi var. Bu oylar Sinop’ un oyları, bugün 3 kurultay delegesi olarak buradayız. Buradan alınan kararlar ile kurultayımıza katılacağız.

4 Kasım da genel başkan seçilecek, 5 Kasımda da parti organları, parti disiplin kurulu gibi organları seçeceğiz, biraz sonra da tüzük değişikliklerini içeren bir tüzük kurultayı gerçekleşmesi gündemde. Kasım ayının sonunda sizlerle yeniden bir araya geleceğiz ve yerel seçimlere odaklanacağız. Bundan 6 ay sonra belediye başkanlığı seçimini kazanmış olarak bir araya gelmeyi diliyorum, vakit ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı kurultay süreci ile ilgili olarak karşılıklı görüş alışverişi yapılmasının ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

AdminAdmin