Siyaset
Giriş Tarihi : 17-02-2024 16:02   Güncelleme : 17-02-2024 16:11

CHP’ nin seçim ofisi coşkuyla açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Gerze Belediye Başkanı Adayı Osman Belovacıklı için 31 Mart yerel seçimlere yönelik hazırlanan Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

CHP’ nin seçim ofisi coşkuyla açıldı

Yoğun katılımla gerçekleşen Seçim iletişim ofisinin açılışında vatandaşlara seslenen CHP Gerze Belediye Başkanı Adayı Belovacıklı, “Kazanacağız!” mesajı verdi.

31 Mart mahalli idareler seçimi yaklaşırken, adayların ve siyasi partilerin hazırlıkları ve çalışmaları artarak devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Gerze seçim ofisinin açılışı, İl Yöneticileri, ilçe yöneticileri, il genel meclisi üyesi adayları, belediye meclisi üyesi adayları ve beraberinde partililerin katılımı ile gerçekleşti.

 

Açılışta sözü ilk olarak CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak aldı. Sazak konuşmasında, “şu anda müthiş bir manzarayla karşılaştım. İnşallah CHP’ si ile Gerze Belediyesini yeniden kavuşturacağız” dedi. Ardından sözü CHP Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya’ ya bıraktı. Yalçınkaya konuşmasında, CHP ile Gerze Belediyesini yeniden kavuşturacaklarını temenni ederken “bugün gördüğümüz kalabalık bize 31 Mart’ ta yapacağımız seçimden zaferle ayrılacağımız inancını daha da arttırdı” diye konuştu.

CEKETİ ÇIKARDI, KOLLARI SIVADI

“Beni özlemiştiniz değil mi? Evet, geliyoruz” diye konuşmasını başlayan CHP Gerze Belediye Başkanı Adayı Osman Belovacıklı kalabalıktan gelen istek üzerine ceketini çıkararak gömleğinin kollarını sıvadı.

Belovacıklı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “2009-2019 yılları arasında Gerze Belediye Başkanlığı yaptım. Bu süre içerisinde Gerze’ yi Türkiye’ nin değil dünyanın sayılı kentleri arasına sokabilmek için ekibimizle birlikte canımızla kanımızla çalıştık böylece Gerze marka şehir haline geldi.

Benim kapım 24 saat açık, her vatandaşım, her kardeşim, amcam, kızım, teyzem, elini kolunu sallaya sallaya belediyeye girebilir, derdinizi söyleyebilir. Vatandaşım bana gelmişse o vatandaşın bir derdi vardır, o derdi çözmek benim sorunumdur.

Projelerimizi yaparken neye dikkat ettik. Belediyemizin bir bütçesi var arkadaşlar, ben 10 yıl belediye başkanlığı yaptım, bu bütçeyle neler yapılabileceğini biliyorum. Biz projelerimizi yaparken bütçeye dikkat ettik, bizim afaki projelerimiz yok. Biz istiyoruz ki benim halkım Gerze’ de ailesiyle mutlu yaşasın, ben istiyorum ki benim belediye başkanlığı dönemimde hiçbir vatandaşımız aç yatağa girmesin."

Büşra ÇevikBüşra Çevik