Eğitim
Giriş Tarihi : 17-04-2024 11:34

Çınar, Pentago’ da Sinop’ u temsil edecek

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencisi Çınar Çakıcı, Rize'de yapılacak olan finallerde Pentago kategorisinde Sinop’ u temsil edecek

Çınar, Pentago’ da Sinop’ u temsil edecek

Sinop Bilim ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası İl Finalleri Ortaokul kategorisinde; İlçemiz Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencisi Çınar Çakıcı (pentago) İl 1.si, aynı okul öğrencileri Kuzey Bartu Memiş (mangala) İl 2.si, Uraz Danacı (kulami) İl 3.sü Sümeyye DİNÇ (reversi) İl 3.sü, Atatürk Ortaokulu öğrencisi Melike As (küre) İl 3.sü oldu.

Bu kapsamda Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencisi Çınar Çakıcı, Rize'de yapılacak olan finallerde Pentago kategorisinde Sinop’ u temsil etmeye hak kazandı.

İlkokul kategorisinde ise Karlı TOBB İlkokulu öğrencileri Eymen Çor, Kerem Mızrak ve Mustafa Konuk İl 3.sü oldu. Bizlerde Gerze’ nin Sesi gazetesi ailesi olarak öğrencileri turnuvalara hazırlayan öğretmenlerimiz Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğretmenleri Emel Aydın, İrfan Danacı ve Zeynep Ünal, Atatürk Ortaokulu Öğretmeni Sibel Vanlı Çakıcı ve Karlı TOBB İlkokulu öğretmeni Öner Saraç' ı tebrik eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Büşra ÇevikBüşra Çevik