Güncel
Giriş Tarihi : 29-10-2017 12:25   Güncelleme : 29-10-2017 12:29

Cumhuriyet Bayramı Gerze'de Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gerze’de kutlandı. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılı dolayısıyla yapılan kutlamalarda öğrenciler çeşitli gösteriler yaptı

Cumhuriyet Bayramı Gerze'de Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gerze’de kutlandı. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılı dolayısıyla yapılan kutlamalarda öğrenciler çeşitli gösteriler yaptı.


Hava muhalefeti nedeniyle Gerze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kutlama töreninde, İlçemiz Kaymakamı Murat Güven ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, spor salonunu dolduran öğrencileri ve vatandaşları selamladı.


Kaymakam Güven günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaparken, ilçemiz öğrencileri de şiir okuyarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu kutladı. Hazırlanan halk oyunlarının sergilendiği kutlamada, öğrenciler adına konuşma yapıldı.


Gerzeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen oratoryo gösterisi, töreni izlemeye gelen vatandaşların huzuruna sunulurken, Halk Eğitim Merkezi Judo Takımı da yaptıkları birbirinden güzel gösterilerle halkı mest etti.

Yapılan hareketlerin ayakta alkışlandığı judo gösterilerinden sonra, ödül töreni gerçekleştirildi. Ödülleri, öğrenciler Kaymakam Güven, Belediye Başkanı Belovacıklı ve Gerze Cumhuriyet Başsavcısı Eray Burak Buyruk’un ellerinden aldılar.

Haber: Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi

Video Hazırlanıyor

Erkan TaşErkan Taş