Spor
Giriş Tarihi : 28-10-2023 19:46   Güncelleme : 28-10-2023 19:51

CUMHURİYET KUPASINI GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ ALDI

İlçemizde 100. Yıl Cumhuriyet Kupası dolayısıyla düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasınında şampiyon Gerze Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü oldu.

CUMHURİYET KUPASINI GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ ALDI

Gerze Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında 3 grupta 12 takımın katılımıyla düzenlenen 2023 yılı Kurumlar Arası Voleybol Cumhuriyet Kupasını Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü kazandı.

16 Ekim'de başlayıp 28 Ekim'de sona eren Turnuvanın ikincisi Gerze Orman İşletme Müdürlüğü olurken, Gerze Belediye Zabıta da turnuvanın üçüncüsü oldu.Gerze Belediyesi turnuvayı 4.olarak tamamladı.

Turnuvanın bitiminde İlçe Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı,Gerze Cumhuriyet Savcısı Serhat Ulu, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Başkan Yardımcısı Ali Bostancı, Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kafaoğlu  İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma ve Gerze  Orman İşletme Müdürü Ali Keskin turnuvada ilk üçe giren takım oyuncularına madalyalarını verdi.

Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı turnuvaya katılıp ter döken tüm sporcularımızı kutluyorum diyerek, "Önemli olan böyle anlamlı turnuvaya katılmak, kurumlar arası sevgi ve saygıyı pekiştirmek çok kıymetliydi. Elbette her yarışmanın galibi, mağlubu olacaktır. Gördük ki tüm takımlarımız turnuvayı centilmence, sportmence tamamladılar. Hepsini tek tek kutluyorum"  dedi.

Turnuva hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi.

AdminAdmin