Eğitim
Giriş Tarihi : 10-04-2018 17:05   Güncelleme : 10-04-2018 17:11

Din görevlilerinden öğrencilere diş sağlığı dersi

Gerze Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği tarafından 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri ziyaret edilerek diş macunu ve diş fırçası hediye edildi

Din görevlilerinden öğrencilere diş sağlığı dersi

Gerze Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği tarafından 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri ziyaret edilerek diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.

Dernek Başkanı Abdurrahman Gürsoy ve dernek üyeleri Yusuf Sayar ile Ahmet Yılmaz'ın birlikte yaptıkları kurs ziyaretinde minik öğrencilere, ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık yaratmak için diş macunu ve diş fırçası hediye ettiklerini belirttiler. Minik öğrencilerle bir süre vakit geçiren dernek üyeleri amaçlarının çocuklara din eğitiminin yanı sıra sağlık bilgisi de vermek olduğunu aktardılar.

Hacı Musa Sarıkaya ve Site Camii 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik yapılan bu ziyaretle çocuklara Hazreti Peygamber’in sünneti olan misvak kullanma ve ağız bakımı hakkında bilgi verildiğini söyleyen dernek üyesi din görevlileri, çocuklara ağız ve diş temizliği alışkanlığı kazandırmak için çalışma başlattıklarını söylediler.

Seda ŞengülSeda Şengül