Güncel
Giriş Tarihi : 23-06-2023 14:38   Güncelleme : 24-06-2023 10:04

DİNÇER: ‘TURİZM KENTİ GERZE’ YE BU HİÇ YAKIŞMIYOR’

CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer, ilçemizdeki durakların Gerze’ nin güzelliğine uygun olmadığını, Cittaslow Gerze’ ye yakışır hale getirilmesi gerektiğini dile getirdi

DİNÇER: ‘TURİZM KENTİ GERZE’ YE BU HİÇ YAKIŞMIYOR’

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçemizde misafir ve turistleri ağırlamaya başladığımızı kaydeden CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer, dolmuş duraklarının ilçemize yakışmadığını, gereken temizlik ve görsel özenin gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

Dinçer, “Burası turizm şehri Gerze, Cittaslow Gerze. Bizler gençler olarak ilçemizde çok fazla ziyaret gerçekleştiriyoruz, seyahat ediyoruz, geziyoruz. Bu sürede de duraklarımızın bu içler acısı ve görsel olarak çirkin gözükmesi bizleri bir vatandaş olarak çok üzüyor.

Bizler seçim çalışmaları sürerken, kamuya ait olan duraklarımıza zarar verdik, bunu bilmeden yaptık ve gereken cezayı da ödedik. Duraklarımızı yıkmadık, kırmadık sadece yeniden boyanabilecek kısımları şablonlarla boyadık. Dediğim gibi bunun da bedelini hem madden hem de manen ödedik fakat ilçemizdeki bazı duraklara bu hassasiyetin gösterilmediğini fark ettik. Bazı duraklarımız boyalı, bazıları kirli.

Yaz mevsimi geldi, şimdi bir de bayram arifesindeyiz. İlçemize çok fazla misafir geliyor, gelmeye devam edecek. Duraklarımızın bu halde olması çok kötü. Sadece duraklarımız da değil, caddelerimize ve sokaklarımıza da gereken özen gösterilmiyor. Cittaslow Gerze olarak örnek olmalıyız. Bu duraklara ciddi anlamda zarar verenlerin de tespit edilip caydırıcı cezalar verilmesini, böylelikle de ilçemize hiç yakışmayan bu çirkin görüntülerin de önüne geçilmesini sağlamış oluruz” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

AdminAdmin