Sağlık
Giriş Tarihi : 06-11-2021 16:19   Güncelleme : 08-11-2021 11:41

Diyetisyen Kübra Özcan, Sinop'ta Hizmete Başladı

Kübra Özcan, Sakarya Caddesinde Açılışı Yapılan Ofisinde Hizmet Vermeye Başladı

Diyetisyen Kübra Özcan, Sinop'ta Hizmete Başladı

Camikebir Mahallesi Sakarya Caddesi No: 44/1 ikametinde hizmet vermeye başlayan Diyetisyen Kübra Özcan, sağlıklı beslenmek isteyen herkesi beklediğini söyledi.

Özcan, aynı zamanda fonksiyonel tıp uygulayıcısı olduğunu da belirterek "beslenme, kronik hastalığı olan insanlar ve hastalıkları tedavi etmek için elimizdeki çok büyük güç. Sağlıklı kilo vermek, sağlıklı iyileşmek isteyen herkesi bekliyorum" diye konuştu.

Zayıflama çayları ile ilgili yöneltilen soruya cevap veren Özcan, "beslenme, spor, uyku vb. bunların hepsinin bir arada olması gerek. Sadece bir ilacı veya bitkiyi alarak bunu yapabilmemiz mümkün değil. Bu tarz şeyler üzerine yapılan birçok çalışma var. Ne kadar zararlı oldukları, ne kadar karaciğer harabiyatı yaptıkları ortada. Bu yüzden yaşam tarzı değişikliği ile zayıflamak daha mantıklı" ifadelerinde bulundu.

Beslenmesine dikkat ettiği halde insanların kilo verememesinin sebeplerini de şu şekilde sıralayan Özcan, "sadece kaloriyi kısıtlayarak kilo veremeyiz. Egzersiz yapılması, uykumuzun düzenli olması gerekiyor. Kişi kalori kısıtlaması ile kilo veremiyorsa kan değerlerini kontrol etmemiz gerekiyor” dedi.  

AdminAdmin