Güncel
Giriş Tarihi : 15-04-2016 12:14   Güncelleme : 15-04-2016 14:59

Encümen Seçimi Yapıldı

Köylere hizmet götürme birliği encümen seçimi yapıldı

Encümen Seçimi Yapıldı
 Her sene Nisan ayında yapılan Köy muhtarı encumen seçimine Kaymakam Bülent Bayraktar, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Halk Eğitim Müdürü Nazım Aksu, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna, Birlik müdürü Mehmet Kutlu ve 44 köy muhtarının katılımıyla gerçekleşti.

Nisan ayı köy muhtarları encümen seçiminde 44 köy muhtarına çalışma faaliyetleri, gelir- gider tabloları ve köydes geliri, İlçemiz köylerinin içme suları insaatları, tekel eski binasının yıkımı hakkında faaliyet raporlar Birlik Müdürü Mehmet Kutlu tarafından incelemeye sunuldu. Toplantıda bağlı gider, kesin hesap gideri gelir tablosuna giren SGK, sigorta, organizasyon, büro iş yeri makine alımı, bilgisayar yazılım alımları, taşıt bakım onarım giderleri de inceleme planına sunuldu.

Encümen seçiminde, Hızarçayı köyü muhtarı İsmail Çömlekçi ve Yamacık Köyü muhtarı Cengiz Akgül oy birliği ile birinci ve ikinci başkan vekili adayı seçildi.

Karar ve tunanakları imzalamak için yapılan Katip üye seçiminde ise adaylığını koyan Güzelyurt ve Kirençukuru köyü muhtarları Hamdi Çimen ve Tahsin Çelik açık oylama ile seçilen adaylar arasına alındı.

Plan Bütçe Komisyonu Üyesi seçilmek üzere Boyalıca köyü muhtarı Ünal Baş, Boyalı köyü Muhtarı Musa Sucu, Başsökü köyünden ise Seyit Özdemir’in adaylığı değerlendirilerek kabul edildi.

Köy Muhtarı Encümen Seçiminde , asile seçilen iki aday  22 oy ile Cemallettin Topal, 20 oy ile Arif Ekşi , Yedekte ise 19 oy ile Mustafa Kavazak ve 16 oy alarak Sezgin Gökmen seçildi.

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz