Siyaset
Giriş Tarihi : 17-11-2023 15:05   Güncelleme : 17-11-2023 15:27

Ergün: "Seçmenden olumlu dönüşler alıyorum"

AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Doğa Ergün, gazetemizi ziyaret etti. İlçemizde sürdürdüğü seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi

Ergün: "Seçmenden olumlu dönüşler alıyorum"

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Doğa Ergün, gazetemizi ziyaret etti. Sık sık esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ve ev ziyaretleri yapıyor.  

Seçim gündeminden bahseden Ergün, ilçede hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatırken seçmenden olumlu dönütler aldığını belirtti.

Şeffaf ve güvenilir belediyecilik yapmak istediğini kaydeden AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Doğa Ergün, “Gerze bizim sevdamız. Hedefimiz Gerze’ ye yatırımlar yapmak, Gerze’ yi hak ettiği yere taşımak, Gerzelilere hak ettiğini vermek. Bu yüzden Gerze Belediye Başkanlığına talibim. Seçim çalışmalarını sürdürüyorum. Her gün esnaflarımızı, vatandaşlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyorum, herkesle bir araya gelmeye gayret gösteriyorum.  Saha da olumlu tepki ve temenniler alıyorum. Bu olumlu geri dönüşlerin sandığa yansıyacağını düşünüyorum. AK Parti belediyeciliğiyle Gerze’ yi hizmetle tanıştırmak istiyoruz. Temiz, şeffaf, itibarlı, güven veren bir belediyecilik yapmak istiyorum” diyerek gelen olumlu geri dönüşlerden memnun olduğunu ifade etti.  

AdminAdmin