Güncel
Giriş Tarihi : 26-06-2023 15:04   Güncelleme : 01-07-2023 12:49

Erol Yapı Market hizmete başladı

Hızla büyüyen ve gelişen ilçemize yeni bir işletme daha kazandırıldı

Erol Yapı Market hizmete başladı

Atatürk Mahallesi Sinop Caddesi üzerinde Sefa Erol’ un sahibi olduğu Erol Yapı Market, düzenlenen açılış töreni ile faaliyete başladı. İçinde hırdavat malzemelerinden yapı kimyasallarına kadar birçok malzemenin bulunduğu marketin açılış kurdelesini Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, İş İnsanı Hüseyin Yüksek ve İşletme Sahibi Sefa Erol birlikte kesti.

Bir inşaatta kullanılabilecek hemen hemen her şeyin satıldığı, aynı zamanda nalbur ve hırdavat ürünlerinin de satılacağı yapı marketin sahibi Sefa Erol, uygun fiyata kaliteli malzemeye ulaşmak isteyen tüm müşterilerin beklediğini kaydetti.

Tüm Gerzelileri hem tanışmaya hem de alışveriş yapmaya davet eden Erol, “Gerze’ de iş yerimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nalburiyeden hırdavata her türlü inşaat malzemelerine, boya ve boyacılık malzemelerinden, elektrik, tadilat ve boya gibi birçok benzeri malzemelerin bulunduğu Erol Yapı Markette müşterilerimize ekonomik hizmet sunuyoruz. İşyerimizin açılışına katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Her gün daha da gelişerek, kendimizi yenileyerek, işyerimizi ve Erol Yapı Market ailemizi büyütmeyi hedefliyoruz. Ürün yelpazemiz oldukça geniş. Uygun fiyata kaliteli malzemeye ulaşmak isteyen herkese kapımız açık” diye konuştu.

AdminAdmin