Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

Fatih Uysal’ı Rahmet ve Özlemle Anıyoruz

Gerze’nin Sesi Gazetesi’nin kurucusu, gazeteci Fatih Uysal, aramızdan ayrılışının 4. yılında rahmet, özlem ve minnetle anılıyor

Fatih Uysal’ı Rahmet ve Özlemle Anıyoruz
Paylaş:

Gerze’nin basın hayatına önemli katkılar sunan ve Gerze’nin Sesi Gazetesi’nin kurucusu olan Fatih Uysal, 12 Eylül 2022 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu, 58 yaşında hayatını kaybetmişti.

Fatih Uysal’ın vefatı, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere Gerze’de ve basın camiasında büyük üzüntüye neden olmuştu. Meslek hayatı boyunca gazeteciliğe ve Gerze’ye önemli katkılar sunan Uysal, geride unutulmayacak bir emek ve değerli bir miras bıraktı.

Aramızdan ayrılışının üzerinden dört yıl geçmesine rağmen Fatih Uysal, sevenlerinin ve birlikte yol yürüdüğü meslektaşlarının gönlünde yaşamaya devam ediyor.

Gerze’nin Sesi Gazetesi olarak, gazetemizin kurucusu merhum Fatih Uysal’ı vefatının 4. yılında rahmet, özlem ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

1 değerlendirme
Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

AB

Alaattin Baş

12.09.2026
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun basın dünyasında Gerze için önemli bir kayıp nurlar içinde yatsin