Güncel
Giriş Tarihi : 03-05-2023 10:50   Güncelleme : 03-05-2023 12:33

Gazetemize teşekkür plaketi

30 Ağustos Zaferinin 100. yılında, Abdaloğlu köyü Muhtarlığı tarafından ilk kez düzenlenen Abdaloğlu köyü Muhtarlığı 1. Karakucak Güreşlerine gazetemizin sağladığı katkı ve desteklerden dolayı plaket takdim edildi

Gazetemize teşekkür plaketi

Geçtiğimiz yıl 30 Ağustos Zaferinin 100. Yılında Abdaloğlu köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen ilçemizin yetiştirdiği Milli Güreşçiler Adil Yiğit ve Mustafa Yiğit’ in koordine ettiği, Erzurum, Amasya, Tokat, Sivas, Ordu, Çorum, Samsun, Kastamonu, Karabük illerinden toplam 19 boyda 278 güreşçinin katılım sağladığı, 26 başpehlivanın yarıştığı 1. Karakucak güreşlerinde gazetemizin yaptığı haber ve sağladığı desteklerden dolayı plaket takdiminde bulunuldu.

Köy muhtarı Erkan Ersoy ve Güreş Tertip Komitesi Adil Yiğit ve Mustafa Yiğit tarafından takdim edilen plaketi gazetemiz adına muhabirimiz Büşra Çevik teslim aldı.

30 Ağustos Zafer Bayramında Karakucak Güreşleri tertip edilecek

30 Ağustos Zafer Bayramında Abdaloğlu köyü Karakucak Güreşlerini yeniden tertip edeceklerini kaydeden köy muhtarı Erkan Ersoy, “bu sene de Karakucak Güreşlerimizi yapacağız, bunu geleneksel hale getireceğiz. Her sene daha da yenilenerek, tecrübe kazanarak,  Zafer Bayramında hem köyümüzün hem de ilçemizin tanıtılması amacıyla güreşlerimizi gerçekleştireceğiz.

Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenledik, illa ki eksikliklerimiz olmuştur. Bu sene geçtiğimiz yılın tecrübesiyle seyir zevki daha da yüksek, güreşlerimizi yapacağız. Şimdiden hepinizi davet ediyorum” diye konuştu.

Güreşleri tertip eden komitenin başında olan ilçemizin yetiştirdiği güreşçilerden Adil Yiğit' te gazetemiz kurucusu Fatih Uysal' a rahmet dilerken gazetemiz çalışanlarına da sağladıkları katkılardan ötürü teşekkür etti. Bu sene düzenlenecek olan güreşlere büyük küçük her kesimden vatandaşı davet etti.

AdminAdmin