Güncel
Giriş Tarihi : 08-02-2024 12:15   Güncelleme : 08-02-2024 12:16

GER - SES 600 aileye yardım elini uzattı

Gerzeli ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla faaliyet gösteren GER-SES (Gerze Kültür Sanat Eğitim ve Spor Derneği), 3500 paket makarna dağıtımı gerçekleştirdi

GER - SES 600 aileye yardım elini uzattı

Avrupa Birliği fonları da dahil olmak üzere bir takım derneklerle de dirsek teması içerisinde olduklarını, ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulduklarını belirten dernek başkanı Bülent Eryılmaz, yoksul, işsiz ve muhtaç aileler için yardım projesi başlattıklarını söyledi.

Yardımlaşma Etkinliği kapsamında açıklama yapan Eryılmaz, "bize dağıtılmak üzere gönderilen değişik giyecek yiyecek gıda maddelerinin dağıtımını gerçekleştireceğiz. 1 buçuk 2 yıldır kurulu olan GER-SES’in üzerinden Gerzeli yoksul, işsiz, yardıma muhtaç hemşehrilerimize yardım amacı güdüyoruz.

Ben ve diğer bütün arkadaşlarım gönüllü olarak bu işi yapmaktayız. İnşallah çeşit çeşit çok değişik yardım malzemeleri bize ulaşır, bizde Gerzelilerle buluştururuz.

Bizde sistem şu şekilde işliyor ya bir parasal anlamda yardım organizasyonlarına, gıda bankalarına, büyük kuruluşlara yardım yapan kuruluşlar oluyor ya da çeşitli gıda satışı yapan firmalar gıda yardımında bulunuyorlar. Bu kapsamda bu ve bunun gibi, yoksul, işsiz ve muhtaç aileleri desteklemek için, gıda ve giysi yardımlarımız, daha önce de olduğu gibi artarak devam edecek.

Cuma günü yaptığımız çalışmada ise 3500 paket makarna dağıttık, yaklaşık 600 aileye yardım eli uzatmış olduk” diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik