Duyurular
Giriş Tarihi : 02-02-2024 00:21

GER-SES, Gerzeli vatandaşlara yardım eli uzatıyor

Gerzeli ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla faaliyet gösteren GER-SES( Gerze Kültür Sanat Eğitim ve Spor Derneği), paketli makarna desteği sağlayacak

GER-SES, Gerzeli vatandaşlara yardım eli uzatıyor

Kültür, sanat, eğitim ve spor branşlarını bir arada barındıran, gençlerin spor yapmaları, kültür, sanat ve eğitim alanlarında yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında katkıların sağlanabilmesi için kurulan GER-SES, yardımlarını sürdürmeye devam ediyor.

 

Avrupa Birliği fonları da dahil olmak üzere bir takım derneklerle de dirsek teması içerisinde olduklarını söyleyen, ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulduklarını belirten dernek başkanı Bülent Eryılmaz, 2 Şubat 2024 Cuma günü saat 11.00'den sonra Çarşı Mahallesi Medrese Sokak No: 4/B adresinde yoksul, işsiz ve muhtaç aileler için paketlenmiş makarna dağıtımı yapılacağını söyledi.

 

Yardımlaşma Etkinliği kapsamında açıklama yapan Eryılmaz, "bu ve bunun gibi, yoksul, işsiz ve muhtaç aileleri desteklemek için, gıda ve giysi yardımlarımız, daha önce de olduğu gibi artarak devam edecek, yapılacak dağıtımlara ilişkin de gerek sosyal medya ve gazeteler ve gerekse belediye ilan servisi kullanarak duyurular gerçekleştirilecektir. Tüm Gerzeli hemşehrilerimizin bizi izlemeye devam etmelerini öneririz. İyilik iyidir. İyilik bulaşıcıdır. Sadece Gerze, aslolan Gerze" ifadelerini kullandı. 

 

 

Büşra ÇevikBüşra Çevik