Güncel
Giriş Tarihi : 23-08-2023 10:35   Güncelleme : 23-08-2023 14:36

Gerze, Abdaloğlu köyü Karakucak Güreşlerine hazır

İlçemize bağlı Abdaloğlu köyünde bu yıl ikincisi düzenlenecek Karakucak Güreşleri 30 Ağustos Zaferinin 101. yılında Abdaloğlu köyü Güreş Alanında yapılacak

Gerze, Abdaloğlu köyü Karakucak Güreşlerine hazır

Abdaloğlu köyü Muhtarlığının organize ettiği, Gerzeli iş insanları ve sponsorların desteğiyle Geleneksel Abdaloğlu köyü Karakucak Güreşleri 30 Ağustos 2023 tarihinde Abdaloğlu köyü Güreş Alanında düzenlenecek.

BAŞPEHLİVANLAR GERZE’ DE BULUŞUYOR

Aralarında şampiyon güreşçilerin de yer aldığı birçok başpehlivan ve sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlik için ücretsiz servis kaldırılacak ve ikramlar sunulacak.

Çarşamba günü saat 11.00’ de başlayacak olan 2. Karakucak Güreşlerine güreş sever tüm halkı davet eden Abdaloğlu köyü Muhtarı Erkan Ersoy, Güreş Koordinatörünün Adil Yiğit olduğunu, güreşlerde Gerze’ nin geleneksel yemeği olan keşkek ikramında bulunulacağını belirtti.

Abdaloğlu köyü Muhtarı Erkan Ersoy, vatandaşları düzenlenecek olan 2. Karakucak Güreşleri Festivaline davet etti.

Muhtar Erkan Ersoy,  “Ata sporumuzu yaşatmak ve korumak adına geçtiğimiz yıl birincisini gerçekleştirdiğimiz Karakucak Güreşlerinin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. 30 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz, birçok ünlü pehlivanın katılacağı bu sosyal etkinliğe tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.

Bu güreşler 30 Ağustos Zafer Bayramımıza, ilçemize ve köyümüze renk katacaktır. Misafirlerimizi ağırlamak için her türlü hazırlığımızı tamamladık”  diyerek güreşlerin ilçemiz için önemine vurgu yaptı.

Tarih: 30 Ağustos 2023

Saat: 11.00

Adres: Gerze Abdaloğlu köyü Güreş Alanı (Gerze Acısu köyü yolu üzerinde bulunan Özel İdare Şantiye girişinin karşısında bulunan Eski köy okulunun bulunduğu er meydanı)

İrtibat

Adil Yiğit: 05377993655

Erkan Ersoy: 05432697745

NOT: Gerze Şehir İçi hastane dolmuşlarının güreş alanına kadar servisleri vardır.

AdminAdmin