Spor
Giriş Tarihi : 27-02-2020 13:33

Gerze Belediye Spor’dan İtiraz

Suçlu Onlar, Fatura Kesilen Biziz

Gerze Belediye Spor’dan İtiraz

Sinop Büyükler Amatör Ligi'nde sezonun ikinci yarısının ilk maçında şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen temsilcimiz Gerze Belediye Spor, Sinop Spor'u kendi sahasında konuk etmesinin ardından şehir stadında çıkan olaylar herkesi üzerken, Gerze Cumhuriyet Başsavcılığı çıkan olaylar ve yaralıların yapmış olduğu şikâyetler doğrultusunda soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre sahada yaşanan arbedenin ardından yaralıların bir kısmının şikâyetçi olurken daha sonra bu şikâyetçilerden bir kısmının şikâyetlerini geri çektiği öğrenildi.

Adli süreç bu şekilde devam ederken, Amatör Spor Kulüpleri federasyonu ise Gerze Belediye Spor ve Sinop Spor’dan ikişer futbolcudan ek savunma istediği kaydedildi.

Bu gelişmeler üzerine konuyla alakalı olarak Gerze Belediye Spor Yönetim Kurulu ASKF’ye istenilen savunmalar doğrultusunda itirazda bulunacağını, çünkü fotoğraflar ve video görüntüleriyle de sabit olunan olaylarda, saldırının Gerze Belediye Spor tarafından değil de Sinop Sporlu sporcuların başlattığı vurgulandı.

Ayrıca Gerze Belediye Spor Yönetim Kurulu saldırının Sinop Sporlu sporcuların Gerze Belediye Spor yarı sahasına geçerek olayları başlattığını ileri sürerek zaten bütün gelişmeler basına düşen görüntülerde de tescillidir diyerek, kendi oyuncularına verilen bu kararın haksız ve taraflı bulduklarını ifade ettiler.

Biz yönetim olarak yetkililere şunu sormak istiyoruz… Ne zamandan bu yana nefsi müdafaa yapan kişiler suçlu gibi gösterilmektedir? Netice itibarı ile biz zaten yapılan maç sonrasında puanımızı almışız, neden böyle bir kaosun içine takımımızı sokalım ki (?) diyerek yapılmak istenenin Gerze Belediye Sporun mağdur edilmesidir şeklinde açıklama yaptılar.

hakan akbaşhakan akbaş