Güncel
Giriş Tarihi : 12-09-2023 18:24   Güncelleme : 13-09-2023 12:34

Gerze Belediyesi çalışanları zamlı maaşlarını aldı

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, gazetemize yaptığı açıklamada belediye işçilerinin bu ayki maaşlarını zamlı aldıklarını belirtti

Gerze Belediyesi çalışanları zamlı maaşlarını aldı

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, belediye işçilerinin bu ay maaşlarını zamlı aldıklarını kaydederek, 7 bin ila 7 bin 500 TL arasında değişen seyyanen bir zam yapıldığını söyledi.

Şensoy açıklamasında, “belediye işçilerimiz bu ay maaşlarını yaptığımız zamla birlikte aldılar. Bu işçilerin 30- 35 kişisi devamlı çalışan işçi, diğerleri şirkette çalışan işçiler.

Şirkette çalışanlarla kadrolu çalışanlar arasında biraz fark var. 7 bin ila 7 bin 500 lira arasında değişen seyyanen bir zam yaptık.  Çalışanların ellerine 5 bin ila 6 bin TL arasında bir para geçti. Bazı işçi arkadaşlarımızın maaşı 19 bin 500 TL olurken mesaisi fazla olan arkadaşlarımız arasında maaşı 25 bin TL’ yi geçenler var. Bende iyi günlerde kullansınlar diyorum. Herkes emeğinin karşılığını alıyor, emeğini satıyor. Bunun karşılığında da maaşını alıyor, evine, çoluğuna çocuğuna bakıyor.

İşçilerimiz aileleriyle biraz daha mutlu yaşasınlar, alın terlerinin karşılığını alsınlar diye yapacağımız yatırımları biraz daha ağırdan aldık. Enflasyon altında ezilmesinler diye işçilerimizin yanında olduk. Elimizden geldiğince, bütçemiz oranında emeklerinin karşılığını verdik. Keşke daha çok imkanımız olsa daha çok versek” diye konuştu.

AdminAdmin