Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

GERZE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ETÜT DESTEĞİ

Gerze Belediyesi tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik ücretsiz etüt programı devam ediyor

GERZE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ETÜT DESTEĞİ
Paylaş:

5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine özel olarak hazırlanan etütler, öğrencilerin okul derslerine destek olmayı ve akademik başarılarını artırmayı hedefliyor.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, eğitime verdikleri önemin altını çizerek şu ifadeleri kullandı: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Belediyemiz bünyesinde başlattığımız ücretsiz etüt programıyla öğrencilerimize hem akademik anlamda destek oluyor hem de onlara güvenli bir çalışma ortamı sunuyoruz. Gerze Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz.”

Başkan Belovacıklı, eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan en değerli yatırım olduğunu vurgulayarak, “Amacımız, hiçbir öğrencimizin imkânsızlıklar nedeniyle geri kalmaması. Her çocuğumuzun eşit şartlarda eğitim alabilmesi için bu tür projeleri sürdüreceğiz” dedi.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.