Spor
Giriş Tarihi : 09-08-2023 13:51   Güncelleme : 09-08-2023 14:33

GERZE BU AKŞAM BAŞLAYACAK OLAN TURNUVALARA HAZIR

Gerze Kaymakamlığı, Gerze Belediyesi ve Gerze Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen Plaj Voleybolu ve Ayak Tenisi Turnuvaları bugün başlıyor

GERZE BU AKŞAM BAŞLAYACAK OLAN TURNUVALARA HAZIR

Gerze Kaymakamlığı, Gerze Belediyesi ve Gerze Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ortaklığıyla düzenlenen 2023 yılı plaj voleybolu ve ayak tenisi turnuvaları bu akşam başlıyor.

Festival alanında yapılacak turnuva bölgesinde Gerze Belediyesi tarafından çevre düzenleme ve alan çalışmaları uygulanırken Gerze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından plaj voleybolu ve ayak tenisi fikstürleri açıklandı.

Bugün başlayacak olan ve 21 Ağustos 2023 tarihinde bitecek olan turnuvalarda Kadınlar Plaj Voleybolunda 6 takım tek grup halinde yapılacak maçlarla şampiyonluk için mücadele edecek. Erkeklerde ise 2 grup halinde toplamda 8 takım mücadele edecek. İki kişiden oluşan takımlardan en çok puan alan takım, turnuva sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracak.

Ayak tenisinde ise son maç 18 Ağustos tarihinde yapılacak. Tamamı erkeklerden oluşan 7 takım kendi aralarında toplamda 15 maç gerçekleştirecek. İki kişiden oluşan takımlar, turnuva sonunda şampiyonluk için mücadele edecek.

AdminAdmin