Siyaset
Giriş Tarihi : 12-04-2024 13:02   Güncelleme : 15-04-2024 16:01

Gerze Cumhuriyet Halk Partisinde geleneksel bayramlaşma coşkusu

CHP Gerze İlçe Başkanlığında geleneksel Ramazan Bayramı kutlaması yoğun bir katılımla gerçekleşti

Gerze Cumhuriyet Halk Partisinde geleneksel bayramlaşma coşkusu

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya Gerze Belediye Balkanı Osman Belovacıklı, CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, CHP Gerze Kadın Kolları Başkanı Fatma Kabaş, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Burada partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yaptığı konuşmada, yürüttükleri seçim kampanyasını seçimi kazanmış düşüncesiyle yürüttüklerini, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını belirtti.

Belovacıklı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Seçim çalışmalarında partimize oy isterken, aynı zamanda insanlarımızın taleplerini aldık, ihtiyaçlarını tespit ettik. Mahallelerimizdeki ihtiyaçları tespit ettik. Biz sanki kazanmış gibi bir seçim kampanyası yürüttük.

Beş yıl sonra tekrar, belediye meclisimizle birlikte, rekor sayılacak düzeyde on bir tane belediye meclis üyemizi belediyemize seçerek Gerze tarihinde görülmemiş bir başarıya ulaştık. Bu başarı herhangi bir başarı değil, azımsanacak bir başarı değil. Bu başarıda emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Beş yıllardan sonra bıraktığımız yerden devam edelim dedik. Ama herhalde beş yıl sonra bıraktığımız yerden devam edemeyeceğiz. Ciddi sorunlar olan bir belediye teslim aldık. Bu sorunların biz aşacağız. Çünkü işimiz gücümüz Gerze olacak. Sloganımız da buydu zaten. 

Belediye meclis üyelerime güveniyorum. Biz bu mecliste farkı bir şey yapacağız. Tüm belediye üyelerine, plan bütçe olsun, diğer komisyonlarda olsun. Görevin dışında, sosyal hayatımız içerisinde görevler vereceğiz. Sorumluluklar yükleyeceğiz. Onların bu Gerze içerisinde yapılacak tüm sosyal, kültürel faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri, her alanda onların bir sorumluluğu olacak. Onlarla birlikte hareket edeceğiz

El birliğiyle çalışıp, işimi gücümüz Gerze, dediğimiz için Gerzemizi en iyi yönetilen ilçe haline getireceğiz. Ben halkıma güveniyorum, sizlere güveniyorum, partime güveniyorum, belediye meclis üyelerine güveniyorum. Hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Tekrar herkesin bayramını kutluyorum. Bu bayram böyle tatlı geçiyor. İnşallah bütün bayramlarımız da bu şekilde geçer."

Büşra ÇevikBüşra Çevik