Güncel
Giriş Tarihi : 09-06-2023 15:22   Güncelleme : 10-06-2023 16:54

Gerze’ de 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerinden 10. Yıl etkinlikleri

Gerze Müftülüğü 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri, 4-6 yaş grubu Kur’ an Kurslarının 10. Yıl kutlamaları kapsamında çeşitli gösteriler yaptı

Gerze’ de 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerinden 10. Yıl etkinlikleri

Gerze Müftülüğünün düzenlemiş olduğu 4-6 yaş grubu Kur’ an Kurslarının 10. Yıl Kutlaması ilçemiz Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesinde gerçekleşti.

İlçemizde Çeçe Sultan 4-6 Yaş Kur’ an Kursu, Hacı Musa Sarıkaya 4-6 yaş Kur’an Kursu, Site Cami 4-6 yaş Kur’ an kursu ve Yavuz Selim Cami 4-6 yaş Kur’ an kursu olmak üzere toplamda 4 adet 4-6 yaş Kur’ an Kursu olduğu kaydedilirken Diyanet İşleri Başkanlığının açtığı bu kursların 10. Yılının kutlandığı belirtildi.

Bu kapsamda da ilçemizde 4-6 yaş Kur’ an Kurslarının 10. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında tüm kursların ortak katılımıyla çeşitli gösteriler yapıldı. Çeçe Sultan 4-6 yaş Kur’ an Kursu öğrencileri İstiklal Marşı’ nı okurken ardından da ilahi okudular. Hacı Musa Sarıkaya Kur’ an Kursu öğrencileri de 10 hadis ve ilahi okurken Site Cami öğrencileri de Salavat-ı şerif, ilahi ve dua okudular. Yavuz Selim Cami öğrencileri de çeşitli hadisler okudular.

Programa Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze İlçe Müftüsü Bayram Karar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Kahraman, Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nazım Aksu, Ak Parti Sinop İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, din görevlileri, öğrenciler ve velileri katılım sağladı.

AdminAdmin