Güncel
Giriş Tarihi : 02-08-2022 17:28   Güncelleme : 05-08-2022 14:51

Gerze’ de Bir İlk: Fizyoterapi Ve Egzersiz Danışma Merkezi faaliyette

Betül Ünlü Öztürk’ ün sahibi olduğu Clinic Fizyocenter, Fizyoterapi ve Egzersiz Danışma Merkezi hizmete açıldı

Gerze’ de Bir İlk: Fizyoterapi Ve Egzersiz Danışma Merkezi faaliyette

Genç girişimci iş insanı Betül Ünlü Öztürk tarafından Ahmet Şahin İş Merkezinde sağlıklı yaşam sektöründe hizmet verecek olan merkezde, fıtık düzleşme, klinik pilates, vücut postür analizi, skolyoz kifoz gibi rahatsızlıklarda kişiye özel egzersiz programı, kişiye özel koruyucu rehabilitasyon, evde sağlık hizmetleri, geriatrik rehabilitasyon, manuel terapi ve fizyoterapi hizmeti gibi birçok alanda vatandaşlara danışmanlık hizmeti sunulacak.

Oldukça donanımlı bir Fizyoterapi ve Egzersiz Danışma Merkezini ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Fizyoterapist Betül Ünlü Öztürk, hayalini kurduğu işyerini açmanın onurunu ve gururunu yaşadığını belirtti.

Çok sevdiği mesleğini layığıyla yerine getirmek ve vatandaşlara sağlık alanında faydalı hizmetler sunmak istediğini kaydeden Öztürk, “manuel terapi, fizyoterapi hizmetleri, ağrı şikayeti, ortopedik rahatsızlığı, pediatri rahatsızlığı olanlar, fıtık, düzleşme, klinik pilates, vücut postür analizi, skolyoz kifoz gibi rahatsızlıklarda kişiye özel egzersiz programı, kişiye özel koruyucu rehabilitasyon, evde sağlık hizmetleri, geriatrik rehabilitasyon gibi birçok alanda hizmet vereceğim.

Tedavi için hastalarımızın pek çoğu çevre bölgelere gidiyor. Bu bağlamda Gerze için faydalı bir fizyoterapist olmayı, daha çok hayata dokunmayı hedefliyor ve Fizyoterapi Ve Egzersiz Danışma Merkezimi bu sebeple açıyorum” diye konuştu.

Randevu sistemi ile hizmet ettiklerini söyleyen Öztürk, tedavi olmak isteyenlerin Ahmet Şahin İş Merkezinin 3. katında açtığı Clinic Fizyocenter, Fizyoterapi Ve Egzersiz Danışma Merkezini ziyaret edebileceklerini veya 0544 457 57 20 - 0368 718 54 57 numaralı telefonlardan randevu alabileceklerini söyledi. 

Fizyoterapist Betül Ünlü Öztürk Kimdir?

Fizyoterapist Betül Ünlü Öztürk, Isparta Senirkent Dr. Tahsin Tola Sağlık Meslek Lisesi Laboratuvar Bölümünü bitirdikten sonra Afyonkarahisar Kocatepe Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Bölümünden mezun oldu. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde lisansını tamamlayan Öztürk, Gerze’ de Clinic Fizyocenter Fizyoterapi Ve Egzersiz Danışma Merkezini faaliyete açtı.

AdminAdmin