Güncel
Giriş Tarihi : 24-10-2023 10:25   Güncelleme : 24-10-2023 10:40

Gerze' de Cumhuriyetin 100. yılına özel bilgi yarışması

İlçemizde Cumhuriyetin 100. Yılına özel ''Milli Şuur Ve Uyanış'' bilgi yarışması gerçekleştirildi

Gerze' de Cumhuriyetin 100. yılına özel bilgi yarışması

İlçemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında ''Milli Şuur ve Uyanış'' Bilgi Yarışması, İlçemiz Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. 

Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel İlimiz genelinde ortaokul 8. Sınıflar ve Liseler 9-10-11 ve 12. Sınıflar arasında öğrencilerin tarih bilinci kazanmalarını sağlamak, Milli Mücadeleyi ve Milli Mücadele dönemini, Cumhuriyet ve Cumhuriyet kazanımlarını özümsemelerine yardımcı olarak, öğrenciler arasında bilgi paylaşımını yaygınlaştırmak, öğrencilerin birlikte hareket etme, zamanı verimli kullanma ve karar verme becerilerini sınamalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen ''Milli Şuur ve Uyanış'' Bilgi Yarışması İlçemiz Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

ORTAOKUL BİRİNCİSİ HAŞİM VE ZEHRA TARI ORTAOKULU

Ortaokullar arası Bilgi Yarışması İlçemiz Atatürk Ortaokulu, Belören Ortaokulu, Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirildi.

LİSE BİRİNCİSİ ŞEHİT NURULLAH SARAÇ ANADOLU LİSESİ

Liseler arası Bilgi Yarışması ise yine ilçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi 9-10-11 ve 12. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleşti.

İlçe Milli Eğitim Müdür V. Recep Ekim; Okul ve Kurum Müdürlerine, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Berkay AKÇAY'a, sunucu Yağmur UÇAR'a, ve Jüri üyeleri, Gülşen AKKAYA, Özgürhan DEMİRCİ, Bilal İLDEMİR, Elif BARDAKÇI, Berrin BATMAN, Fatih KÜÇÜK ve yarışmada emeği geçen herkese teşekkür etti. Yarışmaya katılan öğrencilere başarılar dileyerek yarışma sonunda ilçe finalisti olan öğrencileri tebrik etti.

AdminAdmin