Güncel
Giriş Tarihi : 21-10-2024 14:37   Güncelleme : 21-10-2024 14:42

Gerze’ de yeni bir butik: Cansu Butik açıldı

Hızla gelişen ilçemize yeni bir işletme daha kazandırıldı. Cansu Alcan ve Şerafettin Alcan’ ın sahibi olduğu Cansu Butik açılışını gerçekleştirdi

Gerze’ de yeni bir butik: Cansu Butik açıldı

İlçemiz Hamidiye Mahallesi Bayraktar Caddesi No: 32/A’ da hizmete başlayan, kadın, erkek giyim alanında geniş bir ürün yelpazesine sahip Cansu Butik, kurdele kesimiyle açıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan girişimci Cansu Alcan ve Şerafettin Alcan, "iş yerimizin açılışını yapmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Mağazamızda kadın, erkek giyim alanına geniş bir ürün yelpazemiz var. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Gerzeli vatandaşlarımızı Cansu Butik giyim mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Açılışa, Gerze Belediye Başkan V. Okan Özcan, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Şengül Şahin, Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Gerze Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Karaman, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katılım sağladı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik