Sağlık
Giriş Tarihi : 26-02-2022 11:13

GERZE DEVLET HASTANESİ SAHİPSİZ Mİ ?

Her geçen gün büyüyen ve nüfusu artan ilçemizin sağlık talepleri ve ihtiyaçlarının hala giderilmemesi vatandaşı zor durumda bırakıyor.

GERZE DEVLET HASTANESİ  SAHİPSİZ Mİ ?

 Bir çok branşta eksikliği olan Gerze Devlet Hastanemizin neden eksikliklerinin tamamlanamadığı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 
Gerze Devlet Hastanesinde bir çok branş  ve sağlık ekipmanlarının eksikliği yüzünden Sinop veyahut Bafra’ya gitmek zorunda kalıyoruz bize de yazık değil mi ? diyen vatandaşlar sesini gazetemiz üzerinden duyurmak istedi.
Yakın bir zamanda Sinop'a 4 Uzman Tabip Kadrosu açıldı, Sinop Atatürk Devlet Hastanesine, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Ayancık Devlet Hastanesine, 1 Aile Hekimliği Uzmanı ve 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı,  Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine, 1 Üroloji Uzmanı en yakın zamanda ataması yapılarken Gerze Devlet Hastanesi yine görmezlikten gelindi.
Ayrıca Gerze Devlet Hastanesinin uhdesinde olan endoskopi cihazının Ayancık Devlet Hastanesine verilmesi maalesef Gerzeli vatandaşların aylardır mağdur olmasına neden oldu. Haklı haykırışlarını duyurmak isteyen vatandaşlar en kısa zamanda Gerze Devlet Hastanesinin uzman hekim ve diğer eksikliklerinin giderilmesini istediler.

AdminAdmin