Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 26-07-2023 14:26   Güncelleme : 29-07-2023 15:34

Gerze Eğitim, Sağlık, Spor ve Kültür Derneğinden davet

GER-SES Derneği (Gerze Eğitim, Sağlık, Spor ve Kültür Derneği) periyodik olarak düzenlediği toplantılarına tüm vatandaşların davet edildiğini duyurdu

Gerze Eğitim, Sağlık, Spor ve Kültür Derneğinden davet

Kültür, sanat, eğitim ve spor branşlarını bir arada barındıran GER-SES Derneği, Gerze Yerel Yönetimine Dair ismi verilen Temmuz ayına ilişkin olan toplantılarının 30 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Derneğin Temmuz ayına ilişkin olan toplantısında Gerze'nin geleceğinde yerel kalkınma açısından küçük tarım işletmeleri, kooperatifler ve belediye ilişkisi, Gerze’ nin iş-aş sorununa çözüm olarak Yerel Kalkınma konularının görüşüleceği belirtilirken konuşmacı konukların da Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Küçükala ile Deydaa Ekoloji Kampı Kurucusu Cengizhan Kaptan olacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan GER-SES Başkanı Bülent Eryılmaz,  “Merhaba değerli Gerzeli hemşehrilerimiz; Gerze Yerel Yönetimine Dair toplantılarımızın Temmuz ayına ilişkin olanını, 30 Temmuz Pazar günü Saat: 18:00- 20:00 arasında, yine Bodrum Cafe Düğün Salonunda gerçekleştireceğiz.

Gerze'mizi hayati derecede ilgilendiren bu ayki konumuz ise "Gerze'mizin Geleceğinde Yerel Kalkınma Açısından Küçük Tarım İşletmeleri, Kooperatifler ve Belediye İlişkisi" olarak belirlenmiştir. Gerze'mizin iş-aş sorununa çözüm olarak '' Yerel Kalkınma '' kavramlarını tartışacağız. Gerze'mizin geleceğinde önemli bir yer tutmasını kurgularken, Gerze Belediyesinin olası rolünü ve liderliğini de konuşacağız. Toplantımıza tüm Gerzeli hemşerilerimizi bekleriz.

Gerze'mizin geleceğini şekillendirecek bu konu üzerine, söylecek, eleştirecek veya katkı sunacak sözü olanı, bilgi sahibi olmak isteyen herkesi bekleriz. WhatsApp grubumuza üye olan olmayan herkes davetlidir. Yine güzel bir toplantı bizi bekliyor olacak. Gelin, kim olursanız olun gelin”
diye konuştu.

AdminAdmin