Güncel
Giriş Tarihi : 21-06-2023 12:57   Güncelleme : 21-06-2023 13:01

Gerze Müftülüğü Haziran ayı Toplantısını gerçekleştirdi

Gerze Müftülüğü tarafından her ay gerçekleştirilen Müftülüğün çalışmalarının değerlendirildiği, planların görüşülüp karara başlandığı Mutad Toplantısının Haziran ayına ilişkin olanı yapıldı

Gerze Müftülüğü Haziran ayı Toplantısını gerçekleştirdi

Gerze Müftülüğü tarafından her ay gerçekleştirilen Müftülüğün çalışmalarının değerlendirildiği, planların görüşülüp karara başlandığı Mutad Toplantısının Haziran ayına ilişkin olanı yapıldı.

Duyurular ve güncellemelerin yapıldığı toplantıda din görevlilerine bilgilendirmelerde bulunuldu. Karşılıklı istişareler yapıldı.

REKTÖR DALGIN, CAMİ PROJESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Toplantıya misafir olarak katılan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın da Sinop Üniversitesi'nde yapılması planlanan cami projesi hakkında Gerze Müftülüğü personeline bilgiler verdi.

BAŞARI BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Gerze Kaymakamlığı tarafından, İlçe Vaizi Hasan Çakıroğlu’ na, Garaj Camii müezzin-kayyımı Recep Aslan’ a ve Çakallı köyü Camii İmam Hatibi Eyüp Güler’ e başarı belgeleri İlçe Müftüsü Bayram Karar tarafından takdim edildi.

Başarı belgelerinin takdim edilmesinin ardından İlçe Müftüsü Bayram Karar, Şube Müdürü ve İlçe Vaizinin sunumları ile Yaz Kur'an Kursu Semineri yapılarak toplantı sona erdi.

AdminAdmin