Sinop Birlik Başkanı Satu Güler, Başkan Yardımcısı Haydar Gündoğdu, CHP Gerze İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Baş, Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Yılmaz ile Başkan Yardımcısı Turan Altınkök’ten oluşan heyet, AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette, Gerze Sanayi Sitesi yolunun yapımı ve asfaltlanmasına ilişkin talepler iletildi. Görüşmenin ardından heyet, sanayi sitesi yolunun asfaltlanması konusunda destek sözü aldıklarını açıkladı. Paylaşılan açıklamada, görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken, sanayi esnafının uzun süredir gündeme getirdiği yol sorununun çözümüne yönelik önemli bir adım atıldığı ifade edildi.
Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Yılmaz, sanayi sitesi yolunun hem esnaf hem de bölgeyi kullanan vatandaşlar açısından büyük önem taşıdığını belirterek, verilen desteğin en kısa sürede hayata geçirilmesini temenni ettiklerini söyledi.
Heyet ayrıca, misafirperverliklerinden dolayı AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu’na teşekkür etti.






























