Güncel
Giriş Tarihi : 21-06-2023 09:31   Güncelleme : 21-06-2023 09:35

Gerze Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışmalar sürüyor

İlçemizin modern bir terminal binasına kavuşacağını belirten Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, projeyi en kısa sürede tamamlamak istediklerini kaydetti

Gerze Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışmalar sürüyor

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy; “Gerze’mizi modern bir terminal ile buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerze’mizin önemli bir problemine çözüm olacak otogar projemizi en kısa zamanda tamamlayarak faaliyete geçirme planı içerisindeyiz" dedi.

Geçtiğimiz aylarda çalışmaları resmen başlayan Gerze Terminal Projesi’nde çalışmalar hızlı şekilde sürdürülüyor. İlçemizi gerek trafik gerekse gelişimi açısından olumlu yönde etkileyecek olan projede çalışmalar devam ederken Belediye Başkanı Cevat Şensoy’da sık sık şantiye alanına giderek çalışmaları yakından inceliyor.

Terminal projesinin Gerze’nin büyük bir ihtiyacını karşılayacağını belirten Belediye Başkanı Cevat Şensoy, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak, otogarın faaliyete gireceğini söyledi.

Şensoy; “Gerze’mizi modern bir terminal ile buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gün geçtikçe nüfus oranı artan ve gelişen ilçemizde mevcut otogarın oluşturduğu trafik problemi maalesef herkesin malumu. Gerze’mizin önemli bir problemine çözüm olacak Otogar projemizi en kısa zamanda tamamlayarak faaliyete geçirme planı içerisindeyiz. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

AdminAdmin