Güncel
Giriş Tarihi : 15-05-2022 16:55   Güncelleme : 08-06-2023 11:38

Gerze semaları uçurtmalarla şenlendi

CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından uçurtma şenliği düzenlendi

Gerze semaları uçurtmalarla şenlendi

CHP Gerze Gençlik Kollarınca uçurtma şenliği düzenlendi. İlçemiz Festival Alanında gerçekleştirilen organizasyona katılım oldukça yoğun olurken etkinlik kapsamında çocuklara 1000 adet uçurtma dağıtıldı.

CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer, CHP Gerze Gençlik Kolları olarak 2’ inci şenliklerini düzenlediklerini belirterek şenlikleri geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

‘Çocuk gülerse, dünya güler’ diyen Başkan Dinçer, “bugün burada 1000 tane uçurtma dağıttık. Çocuklarımız ve aileleri çok heyecanlı; bizlerde en az onlar kadar heyecanlı ve mutluyuz.

Bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek etkinliğimize katılım sağlayarak bizleri mutlu eden, gökyüzünü uçurtmalarla renklendiren herkese mensubu olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi ve şahsım adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.  

Öte yandan şenlikte çocuklar, uçurtmalarını uçurarak, çeşitli yarışlar ve etkinliklere katılarak eğlenceli vakit geçirdi.

Uçurtma Şenliğine CHP Sinop İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal, CHP Gerze Kadın Kolları Başkanı Esra Terkan, CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer ile çok sayıda partili ve vatandaş katılım sağladı. 

AdminAdmin