Güncel
Giriş Tarihi : 10-11-2023 16:29   Güncelleme : 11-11-2023 10:33

Gerze Ülkü Ocakları uyuşturucu karşı açtığı savaşı devam ettiriyor

Gerze Ülkü Ocakları, Köşk Caddesi, İskele, Atatürk Caddesi gibi vatandaşların geçiş güzergâhlarında bulunan yerlere uyuşturucu kullanımına dikkat çekmek için pankart astı

Gerze Ülkü Ocakları uyuşturucu karşı açtığı savaşı devam ettiriyor

Gerze Ülkü Ocakları özellikle son yıllarda uyuşturucu ve madde kullanımın artmasıyla birlikte Gerze’ de küçük yaşlara kadar düşen madde kullanımına karşı savaş açtı.

"KARŞILARINDA BUNDAN BÖYLE ÜLKÜ OCAKLARINI GÖRECEKLER"

İlk olarak ilçe genelinde astıkları afişlerle gençleri uyuşturucuya karşı spora teşvik eden Gerze Ülkü Ocakları Başkanlığı hem kullanıcıların hem satıcılarının karşılarında Ülkü Ocaklarını göreceklerini belirtti.

Ocak Başkanı Ramazan Elikoğlu Necip Fazıl Kısakürek’ in “Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!” şiirini alıntılayarak yaptığı açıklamada, "ocak olarak uyuşturucuya karşı savaş açtık; bu çizgimizden şaşmadan devam ediyoruz.  Genç kardeşlerimizi spora teşvik ediyoruz. Ocağımızda lisansı olan sporcu kardeşlerimizin sponsorluğunu üstlendik. Bunun yanı sıra hakkımızda çıkan dedikodular umurumuzda dahi değil, yolumuz belli çizgimiz net” diye konuştu.

AdminAdmin