Güncel
Giriş Tarihi : 20-07-2023 15:00   Güncelleme : 20-07-2023 15:17

Gerze Ülkü Ocaklarında kan değişimi

Gerze Ülkü Ocaklarında kan değişimi yaşandı: Ülkü Ocaklarının yeni başkanı Ramazan Elikoğlu oldu

Gerze Ülkü Ocaklarında kan değişimi

Sinop Ülkü Ocakları İl Başkanı Alparslan Yıldırım’ ın takdiriyle Gerze Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına atanan Elikoğlu, “19 Temmuz Çarşamba günü atanmış bulunduğum Gerze Ülkü Ocakları Başkanlığı görevimi elimden gelen tüm gayret ve samimiyetim ile yerine getireceğim. Çizgimiz net tavrımız belli.  Genç kardeşlerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Ülkücülük kavramını Gerze’mizde daha yüksek ve daha güzel bir yere taşıyacağız.

İlk günden bugüne kadar görev yapmış, ocağımız için çalışmış tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ederim. Görevimizi nefesimiz yettiğince yerine getireceğiz.

Kendimi bildim bileli Ülkü Ocaklarının içindeyim. Kendimi bildim bileli, vatanımız, milletimiz, bayrağımız, ocağımız için çalışıyorum. Kur’ an-ı Kerim başımızın üstünde, bayrak göğsümüzde. Gençlerle daha çok işler yapacağız, Gerze’ miz için çalışacağız. En kısa zamanda arkadaşlarımla bir orman temizliğine çıkmayı düşünüyoruz, fidan dikme etkinliği yapmak istiyoruz. İnsanları bu konuda bilinçlendirmeye, ülkenin yapıcı bir bel kemiği olduğumuzu göstermek istiyoruz.” diye konuştu.

RAMAZAN ELİKOĞLU KİMDİR?

1998 yılında İstanbul' da doğan Elikoğlu, Lala köyündendir. Babası ilçemiz sanayi esnaflarından Hamdi Elikoğlu' dur. Ramazan Elikoğlu 19 Temmuz 2023 tarihinde Gerze Ülkü Ocakları Başkanı olmuştur. 

AdminAdmin