Güncel
Giriş Tarihi : 22-09-2023 12:20   Güncelleme : 22-09-2023 12:46

Gerze Ülkü Ocaklarından farkındalık pankartı

Ülkü Ocakları Gerze İlçe Başkanlığı, ‘Damarlarında ki asil kanı kirletme’ sloganı ile kullanımına karşı pankart astı

Gerze Ülkü Ocaklarından farkındalık pankartı

Gerze Ülkü Ocakları, Okullar caddesi, Atatürk Caddesi, Sinop Caddesi gibi vatandaşların daha çok kullandığı alanlarda uyuşturucu kullanımına dikkat çekmek için pankart astılar. Ocak Başkanı Ramazan Elikoğlu ve yönetimde bulunan ocak mensupları uyuşturucu madde kullanımını protesto ederek kullanıma karşı dikkat çekmek için pankart astı.

Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Elikoğlu, gençliği avuçları içerisine alarak mahkum etmek isteyen uyuşturucuya karşı top yekun mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

Elikoğlu, “Gerze Ülkü Ocakları olarak gençlerimizin özellikle lise ve üniversite yaşlarındaki kardeşlerimizin uyuşturucu çukuruna düşmüş olması bizi derinden yaralıyor.

Son nefesimize kadar bunun ile mücadele edeceğiz, bizler vatandaşlık görevimizi yerine getirerek destek vereceğiz. Biz gördüğünüzden ve düşündüğünüzden daha fazlayız, daha kalabalığız ve daha güçlüyüz. Biz bu devletin omurgası olduğumuzu biliyoruz en azından gençlik için var olduk var olacağız” diye konuşarak uyuşturucu ile mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

AdminAdmin